lauantai 17. maaliskuuta 2012

Pantahulluus

Illan, tai postauksen aihe on siis pantahulluus ja hihnat siinä sivussa. Eilen tuli antassulta tilaamani tarvikkeet, voi pojat olin intoa piukeena! Väsäsin samantien monitoimihihnan ja pk-pannan ketjulla. Sainpa huomata myös, että kyllä se singerikin keinonahkaa ompelee kun hiukan säätää ;) 

268cm (lukkojen kera)
25-36cm
Torstaina tuli hiukan olohuonettakin myllättyä kun avokki sai laiskanlinnansa; iso tietokonepöytä, nojatuoli ja noh, "rahi" jonka virkaa toimittaa pyykkikori.. tiedämpä mistä sitäkin ettiä kun ens kerralla pyykkään. No onhan tässä mukava kirjotella, pakko myöntää ja syödä :D

Takaisin asiaan..
Tänään tuli väännettyä metallipistolukollinen panta ja pk-panta, suunnittelin kovasti hihnaa, mutta suunnitelma haihtui tuhkana tuuleen kun veli tuli kesken hartaan suunnitteluhetken hiustenleikkuuseen, no hiukset on leikattu ja potilas lähti tyytyväisenä. 
Aivot raksuttaa koko ajan, että mitä voisin väsätä tuosta keinonahkanauhasta? Ihastuin siihen täysin! Ja mieteinkin että jos koittais tehdä siittä hihnan, pari 10mm lukkoa kun sattuu olemaan :)

32-50cm (keskellä oranssi heijanstinnauha)
27-36cm (keskellä oranssi heijastinnauha)
Huomasin, että on tullut tehtyä kauheen pieniä pantoja. Tai siis ei ne omaan silmään pieniltä näytä, mutta siis mitoiltaan nuo on aika pieniä. Pitää seuraavasta tehdä hiukan isompi :)

Lara sai taas uuden pannan, koska yksi panta meni överiksi tikkauksiltaan ja fleece meni hiukan vinoon niin jätin sen Laralle. En viitsinyt alkaa purkamaan, olisin saanut aloittaa sen sitten alusta koska fleece olisi mennyt purkamisen jälkeen vaihtoon.
Tälläistä tänään, seuraavana valmistuu hihna! :)

Ei kommentteja: