perjantai 18. marraskuuta 2011

TOKOTOKO

Oi ihanuutta mitkä treenit!

Lara mutustaa puolikasta possun niskaa, joten siitä voi päätellä miten meni! ;) Mentiin Karoliinan kyydillä treeneihin kun Matti on iltavuorossa, joten en saanut otettua kevythäkkiä mukaan. Otin kuitenkin vähän skeptisin mielin vanhan lakanan mukaan, että saan osoitettua Laralle paikan jossa se voi odotella ja hyvinhän se toimi! Kävin kauhukuvia päässäni kuinka mun seurailusta (muiden tekemisien kattelusta siis) ei tulisi mitään kun Lara ei pysyisi paikallaan ilman häkkiä mutta toisin kävi! Seisoskelin jopa puolessä välissä hallia ja seurasin Karoliinan ja Irman treenaamista, hienosti neiti pysyi paikallaan, hiukan osoitti vaivaantumisen merkkejä välillä mutta makoili myös useassa kohtaa ihan rennosti lonkallaan ja tiiraili meininkiä + mua.

Tän päivän treenit siis oli kahden tunnin mittaiset juuri sen takia koska en tosiaankaan halunnut lähteä tunnin jälkeen kävelemään kotiin Harmaanlinnasta. Otettiin aika lunkisti, juuri sen takia koska on se kuuri päällänsä + sen takia, että tehtiin pientä äänenhallinta(?) harjoitusta eli "HYVÄ" karjaistaan vihaisesti niinkuin kieltäisi koiraa ja "EI" iloisesti niinkuin kehuisi koiraa. Oli aikas mielenkiintoista! ^.^ Mutta sitten itse pääaiheeseen eli liikkeisiin ->

Hyppy > Menee hienosti. Lara on nopeasti hoksannut ettei estettä kierretä, mutta nyt se tulee taas liian lähelle estettä. Heittämällä jatketaan treenaamista, että neiti jäisi hiukan kauemmas.

Paikkamakuu > Mahtava parannus! En tiedä tarkalleen kauanko Lara pysyi palkkaamatta mutta pysyi kuitenkin ainakin 1,5min jollei enemmänkin. Toisella paikkamakuu kerralla neiti pysyi hienosti maassa vaikka ihmisiä alkoi taputtamaan. Voitte vaan kuvitella millanen meteli siitä lähtee hallissa! Meinas poru päästä kun menin sen palkkaamaan ja vapautin. :')
Nouto > No tänään se meni ihan nappiin! Upea sivulle tulo alussa, hieman nytkähti kun heitin kapulan, haki mahtavalla vauhdilla niinkuin aina, mutta palautus, se oli vasta jotain. Ihan parilla viime metrillä alkoi vasta hidastamaan ja hienosti ujutti peräpään paikoilleen, suoraan, upeaan sivuun! Uudestaan en alkanut kokeilemaan, se meni sen verran upeasti!
Luoksetulo > Vauhti on parantunut. Sivulle tuleminen hieman tökkii välillä, Lara jää joskus latailemaan että "mitäs tässä piti tehdä?" :)
Seuraaminen > Pari seuraamispätkää (siis tosiaan pätkää) otettiin ja ne meni hienosti, kontakti löytyi ja enempää en halunnut ottaa ettei mene läskiksi.

Tosiaan tämän enempää ei liikkeitä otettua, joitan otettiin kyllä useammin kuin kerran mutta silti aika rauhallisin merkein meni kaksi tuntia. 

Omalla paikallaan olemista tuli siinä samalla harjoiteltua kun taukoja pidettiin. Ja niinkuin jo hehkutin, Lara pysyi hienosti lakanansa päällä myös silloin kun itse kävin kahvia hakemassa (eli katosin pois näköpiiristä). On se vaan unelma.  Kahden tunnin treenit tuli ihan sopivaan kohtaan, kun ensi viikolla jää kuitenkin treenit väliin. Mut tuskin se maailmaa kaataa tai meijän orastavaa tottis -uraa :)


Ei kommentteja: