maanantai 13. lokakuuta 2014

Pitkästä aikaa

Kyllähän siinä sitten hetki hujahtikin kirjoittamatta, kaikenmoista hommaa on ollut meneillään - päälimmäisenä poika, joka valvoo koko ajan pidempiä aikoja ja seurustelee, ristiäisten järjestely ja suunnittelu, kasvattajakurssi, jonka materiaalia koitin epätoivoisesti ehtiä opiskelemaan ja arkiset hommat. 





Nyymikin täytti jo vuoden! Iso likka apua! Sitä etappia juhlistettiin yllä olevien kuvien mukaisesti purutyynybailuilla. Into treenaamiseen koirien kanssa on taas lisääntynyt, vedättämässä on käyty pyörällä ja Nyymi on päässyt tutustumaan vetämisen saloihin, ihan vain omalla pihatiellä näin alkuun. Juran kanssa on hinkattu tokon peruskellunta juttuja ja Laran kanssa koottu evl:n ruutua ja ohjattua noutoa - koko köörin kanssa on lenkkeilykin alkanut maistumaan enemmän kun pääsee kunnolla liikkumaan. 
Mainitsinkin jo kasvattajakurssin ja epätoivoisen yrityksen opiskella siihen, no läpi pääsin kuitenkin ja nyt olen hyväksytysti suorittanut kasvattajan peruskurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksenkin - kennelnimeä en ole vielä anonut, asia on harkinnan alla ja mahdolliset vaihtoehdot pohdinnassa. Tohkeissani asiasta olen alkanut jo kokoamaan jonkinmoista "kennelpäiväkirjaa" ja pentuopasta. 

Jurakin on jo astutettu tässä välissä! Lisätietoja löytyy kasvattajan sivuilta. Mielenkiinnolla ja innolla odotan mitä tästä yhdistelmästä tulee, jos Jura on kantavana - ultra on vasta viikon päästä.

Sormet ristissä siihen saakka.

Ei kommentteja: