keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Arkea.

Jura on saanut ystävän joka ymmärtää!
Liikkeestä piipittävä pallo, hiljeni jo seuraavana päivänä - huono patteri.

HUOM. sensuroimatonta tekstiä!


Mitään kummallista ei ole tapahtunut, sadetta, työtä, kuraa, sadetta, työtä, kuraa, työtä. PAITSI! se että kissat ovat suoraan saatanasta! Minette on osoittanut mieltään tekemällä kakkostarpeet matolle satunnaisesti kun kiipeilypuu on alakerrassa ja hän haluaa olla yläkerrassa. Ensin ajattelin, että kissa elää niinkuin sanotaan ja siirsin sen väkipakolla alakertaan asumaan mutta tämä pälli olikin ovelampi paskiainen kuin kuvittelin, tilaisuuden sattuessa se tuli ylös näyttämään keskellä yötä kuinka tietokoneen piuhat katkeaa jollei tyyli muutu! Kyseessä on nyt kissa joka ei ole ikinä koskenutkaan johtoihin joten..Otin neuvosta kiinni vielä kun johdoissa oli vain hampaanjäljet ja siirrettiin Minette vakituisesti asumaan yläkertaan ja tässä on lopputulos! Perkeleen juonikas paholainen.

Tällä ketkellä kissa vaikuttaa tyytyväiseltä. Seinään tulee vielä parit hyllyt (mm. ikkunan eteen) joihin saa säilöttyä kissanruuat ja ruokakipat, avonaisen hiekkalaatikon tilalle tulee uusi (kannellinen) hiekkalaatikko, toinen kannellinen laatikko on oven takana. Ei pitäisi olla enään valittamista tällä katilla!




Havaitsin myös jotain uutta. Intopiukeena tein koirille sapuskaa - lohta, jauhettua poroa, plus merilevä, kurkku ja riisi - ala Riia. Nyyminsteri tykkäsi, Jura söi koska oli nälkä mutta mitä tekee ahneista-ahnein? 

Todistusaineistoa ->






Ei siis poroa meille enää ;)

Ei kommentteja: