tiistai 3. heinäkuuta 2012

49 vrk


Vähän jaksaa vielä kerjätäkin ;)
Vatta kasvaa ja tissit siinä sivussa.
Aika vähän on mammakoiran käytös muuttunut. Odotin, että ryhtyis kauhean suojelevaiseksi ja reviirititoiseksi, mutta ei. Parkkiksella hengailevia ihmisiä hiukan kyräillään, hämärällä tummapukuisille saatetaan vähän pörhistellä muttei sen kummempaa. Ruokahalussakaan en ole sen suurempia muutoksia huomannut, samalla tavalla se ruoka menee alas kuin ennenkin ja namit maistuu. 

Energisyyden suhteen on tullut suurimmat muutokset.. ihme, tulis itsellekin jos yhtäkkiä paukahtais 10 kiloa vyötärölle (suhteutettuna, koira ei siis ole niin paljoa kerännyt painoa :D) Tottisliikkeet ja temput kiinnostaa muttei jaksaminen riitä. 
Tästä syystä ollaankin keskitytty tuohon aivokapasiteetin pyörittämiseen ja kevyisiin tokoliikkeisiin eli ruutua, merkkiä ja tunnaria ollaan hiottu. Niissä kun ei loppujen lopuksi tarvitse paljoa liikkua, mitään isompaa virettäkään ei tarvita kun merkin ja tunnarin kohdalla harjoitellaan tarkkuutta ja ruudun kohdalla etäisyyttä - vauhti lisätään sitten joskus.
Vähä liikkeisiä temppujakin on harjoiteltu, saadaan joskus uusia, hiukan parempia videoitakin lisättyä.

Tänään Larppa sitten lähtee tulevien pupeloiden kasvattajan luo. Kyllä meitille tulee pitkä, koiraton kesä. Suunnittelin kyllä muuttavani kesäksi isän luo - ei ole niin pitkä matka Larppaa katsomaan!
Isä ei suostunut moiseen. -.-'

Ei kommentteja: